Inschrijvingsformulier kamp 2021

Via onderstaand formulier kan u uw kinderen inschrijven voor kamp 2021 te Zutendaal. Wij verzoeken u vriendelijk om onderstaand formulier ook in te vullen indien uw kind niet meegaat op kamp. Zo hebben wij een beter zicht op het aantal deelnemers.

De kostprijs van kamp bedraagt 140 euro voor het eerste kind en 130 euro vanaf het tweede kind. Wij tellen het oudste kind als eerste kind. De kostprijs voor pinkels bedraagt sowieso 110 euro, ook als dit het eerste kind is.

Wij verzoeken de betalende ouder om het benodigde bedrag zo snel mogelijk te storten op rekeningnummer BE41 0014 0852 8310 met als mededeling naam kind + groep.

Verdere info kan je terugvinden in het blaadje. Later volgt ook nog het kampblaadje met de volledige info over benodigdheden en het verloop van het kamp.


Onderstaande velden hoeft u enkel in te vullen indien uw kind meegaat op kamp.

Uw persoonsgegevens en die van uw kind worden verwerkt door Chiro Esperanto, Pastoor Bolstraat 21 1652 Alsemberg. Dit gebeurt binnen het kader van kamp 2019. Meer info vind u in onze algemene privacyverklaring. Wilt u uw gegevens inzien, laten verbeteren of laten wissen, dan kunt u contact opnemen met ons via de vermelde contactgegevens op de info pagina.