Inschrijvingsformulier kamp 2020

Inschrijven voor het kamp is enkel mogelijk tot 2 juni 2020, 23u59.

Opgelet: bemerk dat het kamp dit jaar door overmacht verplaatst wordt naar 24 juli tot 3 augustus i.p.v. de gebruikelijke 21 juli tot 31 augustus.

Dit jaar werken we opnieuw met een online inschrijvingsformulier voor kamp. Wij verzoeken u vriendelijk om onderstaand formulier ook in te vullen indien uw kind niet meegaat op kamp. Zo hebben wij een beter zicht op het aantal deelnemers.

De kostprijs van kamp bedraagt 135 euro voor het eerste kind en 125 euro vanaf het tweede kind. Wij tellen het oudste kind als eerste kind. De kostprijs voor pinkels bedraagt sowieso 105 euro, ook als dit het eerste kind is.

Wij verzoeken de betalende ouder om het benodigde bedrag zo snel mogelijk te storten op rekeningnummer BE41 0014 0852 8310 met als mededeling naam kind + groep.

Verdere info kan je terugvinden in het blaadje. Later volgt ook nog het kampblaadje met de volledige info over benodigdheden en het verloop van het kamp.

De inschrijvingsperiode is afgerond.

Uw persoonsgegevens en die van uw kind worden verwerkt door Chiro Esperanto, Pastoor Bolstraat 21 1652 Alsemberg. Dit gebeurt binnen het kader van kamp 2019. Meer info vind u in onze algemene privacyverklaring. Wilt u uw gegevens inzien, laten verbeteren of laten wissen, dan kunt u contact opnemen met ons via de vermelde contactgegevens op de info pagina.