Christus Koning 2022

Ook dit jaar vieren we opnieuw het feest van Christus Koning. Dit jaar zal Christus Koning doorgaan op zondag 20 November. Op deze speciale dag wonen we eerst in de ochtend een misviering bij in de kerk van Alsemberg. We spreken hiervoor af om 8u45 aan de kerk. Hierna spelen we nog een paar spelletjes om dan een lekkere maaltijd te eten met zen allen.

Om 13u vertrekken we naar de schaatsbaan van Liedekerke met de bus. Na het schaatsen keren we terug richting Sint Victor Alsemberg waar wij aankomen rond 18u.

Wat heb je allemaal nodig?

  • Hoge kousen
  • Handschoenen (verplicht anders mag je niet schaatsen)
  • Warme kledij
  • Een vieruurtje of geld voor 1 te kopen
Je kan je inschrijven voor Christus Koning via onderstaand formulier. Gelieve dit formulier ook in te vullen indien uw kind niet meekomt. Wij verzoeken u om na inschrijving het bedrag van 20 euro zo snel mogelijk over te schrijven op rekeningnummer BE41 0014 0852 8310 met als vermelding Christus Koning + de volledige naam van het kind, om de kosten van de maaltijd, bus en het schaatsen te dekken.
 
Indien je kind eigen schaatsen heeft, gelieve dit te vermelden bij bijkomende informatie. 

Inschrijvings formulier: https://forms.gle/bAV8foNpszaktphM6

Uw persoonsgegevens en die van uw kind worden verwerkt door Chiro Esperanto, Pastoor Bolstraat 21 1652 Alsemberg. Dit gebeurt in het kader van ons ledenbeheer, voor de organisatie van activiteiten, en om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Meer info vindt u in onze algemene privacyverklaring.

Wilt u uw gegevens inzien, laten verbeteren of laten wissen, dan kunt u contact opnemen met ons via de vermelde contactgegevens op de leidingspagina.