Kerbomen verkoop kerels

Ook dit jaar verkopen de Kerels van Chiro Esperanto kerstbomen om samen met je gezin te versieren en Kerstmis te vieren zoals het hoort!

Wij bieden twee soorten kerstbomen aan. De alom bekende Nordmann spar en de fijnspar. Nordmann-spar is de meest gevraagde kerstboom omdat het zijn dikke, stompe naalden met blauwgrijze gloed niet verliest. Deze kan u zowel in pot of zonder bestellen. De fijnspar, ook wel Picea genoemd heeft dunne, groene, prikkende naalden.

Afhalen kan op zondag 5 december tussen 14u en 17u aan de chirolokalen. Indien je ons graag wilt steunen bestel dan een kerstboom via dit online formulier. Bestellen kan tot en met 30 november. Je bestelling is pas definitief na ontvangst van de betaling op rekeningnummer BE41 0014 0852 8310, met als mededeling uw naam + kerstbomen verkoop 2021 kerels. Gelieve na bestelling zo snel mogelijk te betalen zodat we alles tijdig kunnen verwerken.

Na ontvangst van uw betaling bevestigen we uw bestelling per email. Hartelijk dank!