BBQ-(fuif)

Goed nieuws! Onze jaarlijkse BBQ-fuif zal dit jaar opnieuw plaatsvinden, al houden we het deze keer enkel bij een BBQ. De BBQ zal doorgaan op vrijdag 25 juni 2021 vanaf 15:30. Reserveren is verplicht en kan je doen via deze link. Neem zeker en vast ook eens een kijkje op het facebook evenement.

Aangezien we de regels van de horeca moeten volgen, zijn reservaties beperkt tot max. 4 personen per tafel. Verder is het ook verplicht om 1,5 meter afstand te houden tussen de verschillende tafels en om een mondmasker te dragen wanneer u niet aan uw tafel zit. Het evenement is beperkt tot max. 200 personen, dus wees snel met bestellen want volzet is volzet!

Wij vragen ook om uw bestelling voor de BBQ meteen mee te geven bij uw reservatie. Het basismenu kost 15 euro en geeft recht op één stuk vlees met bijgerecht naar keuze en één gratis consumptie. Bijkomende stukken vlees kosten telkens 3 euro. Gelieve het totaalbedrag van uw bestelling over te schrijven op BE41 0014 0852 8310 met als mededeling de naam waarop u uw bestelling heeft geplaatst.

U kan ter plekke uiteraard naar believen drankconsumpties bijbestellen en met cash of via bancontact betalen. Het is ook mogelijk om enkel een drankje te komen nemen. Gelieve in dat geval simpelweg geen vlees aan te duiden bij uw reservatie.

Alvast bedankt voor uw steun en tot dan!