Help onze Chiro!

Beste ouders en leden,

Door de corona omstandigheden hebben wij verscheidene evenementen en kasactiviteiten moeten schrappen. Hiervoor willen we ter compensatie wel iets klein doen waaraan jij kan meehelpen!

Er zijn 3 acties waar we graag mee aan zouden willen doen, namelijk:
– Inkbox
– Joyvalle melk
– Soubry pasta

Wat moet je doen?
Bij de Inkbox spaaractie willen wij vriendelijk vragen om je lege inktpatronen van de merken Hp en Canon aan ons te bezorgen. Bij een doos van 60 lege inktpatronen, krijgen wij namelijk €150! Er zijn verenigingen die al aan hun 8e doos zitten! U mag deze meegeven aan uw kinderen/ vrienden/ … die in verband staan met onze chiro. Danku voor uw hulp!

Joyvalle melk geeft ons de mogelijkheid om gratis melk mee te krijgen op kamp. Hoe, vraagt u zich af? Door de flapjes van de Joyvalle melk af te knippen en bij te houden! Dit zijn gele flapjes op de zijkant van uw melkdoos. Bij elke 10 flapjes krijgen wij 1L gratis op kamp! Voor meer informatie, zie volgende link: https://joyvalle.be/nl-BE/samen-opkamp/jeugdvereniging

De laatste actie is de actie van de Soubry pasta. Voor deze actie willen we vragen om de Soubry barcodes op de verpakking bij te houden en aan ons te overhandigen. Deze actie is geldig tot 31 mei. Voor meer informatie, zie volgende link: https://www.soubryopkamp.be

Alvast bedankt voor jullie steun! Elke kleine beetjes helpen