Aanpassing Coronamaatregelen

Beste ouders en leden, 

We zijn als leidingsploeg zeer blij te kunnen meedelen dat terug alle groepen de mogelijkheid hebben om zondagnamiddag naar de chiro te komen. De maatregelen die hiervoor gelden zijn ingegaan en gelden tot 1 maart. Nadien worden deze regels weer herbekeken. Om ervoor te zorgen dat onze zondagen vlot verlopen vragen we aan de ouders en leden om zich aan de volgende regels en afspraken te houden:  

– Het is verplicht voor alle leden van de groepen toppers, kerels en aspi’s om ten allen tijden een mondmasker te dragen. Ook vragen we de ouders om tijdens het afzetten van hun kind een mondmasker te dragen en de gepaste afstand te houden.  

– De leden mogen slechts één hobby per week uitvoeren. Vergeet niet dat deze hobby per week verschillend mag zijn.  

– De chirozondagen gaan voor alle groepen door van 14uur tot 17uur  

– De pinkels, speelclub en rakkers worden om 14uur verwacht op het achterste veld waar hun leiding zal klaar staan.  

– De toppers, kerels en aspi’s worden om 14 uur verwacht aan de chiro lokalen waar hun leiding zal klaar staan.  

– Vergeet jullie kind niet warm aan te kleden aangezien we de namiddagen buiten doorbrengen. Wij als leiding zorgen ervoor dat de zondagnamiddagen in bubbels van 10 kinderen verlopen. Er is steeds handgel aanwezig op het chiro die door de kinderen kan gebruikt worden.  

Op volgende site vinden jullie alle regels van chiro nationaal in een notendop terug: http://camino.chiro.be/info-voor-leiding/corona/coronamaatregelen-in-een-notendop  

Opgelet: Aangezien de toppers, kerels en aspi’s al lang genoeg online chiro hebben gehad, zal het voor hen meteen chiro zijn op de eerste zondag van de maand ( = 7 februari). Zo willen we ook hen de kans geven om de chirokriebels terug te ervaren. Dit geldt dus niet voor de drie jongste groepen! Als er nog vragen zouden zijn aarzel dan zeker niet ons te contacteren!  

Met vriendelijke groeten en tot snel,

De leiding van chiro Esperanto 

Ps: Vergeet niet dat je ook dit jaar kan genieten van onze heerlijke pensen en esperantosaus en dit door te bestellen op volgende link: https://chiroesperanto.com/pensenkermis-bestelformulier/